Universitat Rovira i Virgili

4ª JORNADA SOBRE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES DEL CREIP

Conferències

Desenvolupament de la Jornada:

https://www.youtube.com/watch?v=udtDKvIB5x8

Imatges:

Dades ponents:

- Núria Bosch (UB): http://www.ieb.ub.edu/5-nuria-bosch-roca#.VOw5fi4V5wg
Doctora per la Universitat de Barcelona. Actualment és catedràtica al Departament d’Economia Pública, Economia Política i Economia Espanyola, membre del consell de govern de l'Institut d'Economia de Barcelona (IEB) i directora de la Càtedra de Federalisme Fiscal de la Universitat de Barcelona. La seva recerca se centra en temes de federalisme fiscal, saldos fiscals interterritorial i l'anàlisi d'eficiència. Ha treballat en temes relatius a les balances fiscals i al finançament autonòmic.

- Àngel de la Fuente (FEDEA): http://www.fedea.net/angel-de-la-fuente/
Doctor en Economia per la Universitat de Pennsylvania, on va rebre el premi a la millor tesi doctoral. Després es va incorporar a l'Institut d'Anàlisi Econòmica del CSIC, on és Científic Titular en excedència i ha estat vice-director del centre.És research fellow de l'Institut CESIfo de Munic, membre de la Barcelona Graduate School of Economics, editor executiu de Revista d'Economia Aplicada i ha estat membre sènior de l'European Expert Network on the Economics of Education. També ha treballat com a consultor per al Banc Mundial, l'OCDE, la Comissió Europea i diverses administracions espanyoles. La seva recerca se centra en temes de creixement econòmic i economia regional.

- Elisenda Paluzie (UB): https://elisendapaluzie.wordpress.com/
Doctora per la Universitat de Barcelona i màster per la Universitat de Yale. Membre del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials  (CAEPS) i professora titular del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Actualment és la Degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. La seva recerca se centra en temes de comerç internacional, economia regional i federalisme fiscal.

- José Vicente Rodríguez (U. Edinburgh): http://www.sevirodriguezmora.com/
Doctor en Economia pel MIT. Ha treballat a la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Southampton i actualment és catedràtic al Departament d'Economia de la Universitat d'Edimburg. És també research fellow de l'Institut CESIfo de Munic, del Centre for Economic Policy Research (CEPR) i del Institute for the Study of Labor (IZA). La seva recerca se centra en temes de recursos humans i d'economia política.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar