Universitat Rovira i Virgili

Ferré Carracedo, Montserrat

Professor agregat
PhD: London Business School
Office: 312
Grup: grode
Tel.: 977758909
Email: montserrat.ferre(ELIMINAR)@urv.cat

Especialitats
  • International Economics
  • Macroeconomics
  • Fiscal and Monetary Policy
Perfil

Montserrat Ferré és professora agregada d’Economia a la Universitat Rovira i Virgili. Durant l’any acadèmic 2009-2010, va ser membre de l’equip deganal. Va obtenir un Diploma en Estudis Europeus pel Col.legi d’Europa (Bruges, Bèlgica), un màster en la London School of Economics, i també posseeix la titulació de Doctorat en Economia per la London Business School.

Ha impartit classes a la Universitat de Barcelona, a la London Business School i a la Boston University. Durant el curs acadèmic 2010-2011, ha estat com a investigadora amb una beca Fulbright a la Andrew Young School of Policy Studies (Universitat de Geòrgia, USA).

Els seus interessos vers la recerca es centren en les interaccions de política fiscal i monetària en una unió monetària, l’anàlisi de les intervencions del banc central en el mercat d’intercanvi estranger i el comportament del tipus de canvi. Ha publicat al Journal of Common Market Studies i al Journal of Policy Modeling, entre altres.

Publicacions
Articles en revistes JCR
Articles en revistes no indexades en el JCR
Capítols en llibre
  • Ferré Carracedo, Montserrat; Dattels, P. (1997): "Survey of Public Debt Management", Dattels, P.; Blommestein, H.; Sundararajan, P. (eds.) Coordinating Public Debt and Monetary Management ,International Monetary Fund
Projectes
Convocatories competitives

Pujar